3. POŽARNA VAJA NA OBJEKTU SUROVINA V MARIBORU

Maribor, 14. junij 2023 

 

V sodelovanju s podjetjem Surovina d.o.o. v Mariboru smo nedavno izvedli izjemno uspešno požarno vajo, kjer smo testirali sistem avtomatskega gašenja ob odprtem ognju. Vaja je potekala brezhibno in dokazala, kako pomembna je pripravljenost na morebitne požarne nevarnosti v industrijskih objektih.

 

Video posnetek požarne vaje si lahko ogledate tukaj: https://youtu.be/z2qCwxY-SSo

 

V času, ko se varnost na delovnem mestu postavlja v ospredje, je podjetje A koda plus ponosno na svoje sodelovanje pri izvedbi požarne vaje na objektu Surovina d.o.o. Ta vaja je bila ključnega pomena za zagotavljanje varnosti zaposlenih in premoženja podjetja v primeru morebitnega požara.

 

SODELOVANJE JE KLJUČNO ZA VARNOST

Sodelovanje med podjetji, ki se ukvarjajo z varnostjo na delovnem mestu, in industrijskimi objekti je ključno za preprečevanje nesreč in zaščito zaposlenih. Požarna vaja na objektu Surovina d.o.o. Maribor je bila odličen primer tega sodelovanja. Z našim znanjem in izkušnjami smo pomagali pri načrtovanju in izvedbi vaje, ki je simulirala požarno situacijo v industrijskem okolju.

 

TESTIRANJE SISTEMA AVTOMATSKEGA GAŠENJA

Osrednji del vaje je bilo testiranje sistema avtomatskega gašenja, ki je ključen za hitro in učinkovito ukrepanje v primeru požara. Sistem je bil uspešno aktiviran, ko je bil odprti ogenj zaznan, kar je bilo ključnega pomena za preprečitev širjenja požara. Rezultati so potrdili, da je sistem v odličnem stanju in pripravljen za takojšnje ukrepanje v primeru resničnega požara.

 

ZAVEZA VARNOSTI IN VAROVANJA OKOLJA

Podjetje A koda plus se zavezuje k zagotavljanju varnosti na delovnem mestu in varovanju okolja. Sodelovanje pri požarni vaji na objektu Surovina d.o.o. Maribor je le eden od načinov, kako izpolnjujemo to zavezo. S skupnimi močmi si prizadevamo za zmanjšanje tveganj in zaščito naših strank, zaposlenih ter okolja, v katerem delujemo.

 

Podjetje A koda plus ostaja zavezano krepitvi varnosti in varovanju okolja ter se veseli nadaljnjega sodelovanja pri izvajanju podobnih vaj in ukrepov za izboljšanje varnosti na delovnem mestu.

Pošljite povpraševanje