A koda plus

Najboljša kakovost in zanesljivost opreme na trgu.
image_1

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Ker smo podjetje, ki mu lahko zaupate, ko gre za dosego izjemnih rezultatov in uresničitev vaših najzahtevnejših projektov

 

Z dolgoletnimi izkušnjami in izjemno strokovnostjo na področju tehničnega varovanja, vam zagotavljamo, da smo pravi partner za vaše potrebe.

INDUSTRIJA:

Naša ekipa strokovnjakov vam ponuja prilagojene rešitve za industrijske komplekse. Ne glede na velikost in kompleksnost projekta, smo tu, da vam pomagamo z našim znanjem in izkušnjami.

 

 

 

POSLOVNE STAVBE IN NAKUPOVALNA SREDIŠČA:

Vas zanima, kako izboljšati varnost in učinkovitost vaše poslovne stavbe ali nakupovalnega središča? Pri nas najdete prilagojene rešitve, ki so usmerjene v izpolnjevanje najvišjih standardov.

image_1

ZDRAVSTVENE USTANOVE:

Razumemo, kako pomembno je zagotoviti varnost v zdravstvenih ustanovah. Naše rešitve so zasnovane za zagotavljanje zaščite za paciente, zdravstvene delavce in premoženje.

 

 

 

INFRASTRUKTURNI PROJEKTI:

Pri načrtovanju in izvedbi infrastrukturnih projektov se osredotočamo na tehnično varovanje, ki je ključno za varnost in zanesljivost projektov, ne glede na njihovo naravo in obseg.

KRITIČNA INFRASTRUKTURA:

Naša ekipa ima strokovno znanje in izkušnje pri zagotavljanju tehničnega varovanja kritičnih infrastrukturnih objektov. Naše rešitve so usmerjene v zagotavljanje varnosti in stabilnosti.

 

 

 

REŠITVE TEHNIČNEGA VAROVANJA:

Poleg tega ponujamo celovite rešitve za segment tehničnega varovanja, ki se osredotočajo na varovanje ljudi, premoženja in vsega, kar vam je pomembno. S sodobnimi tehnološkimi rešitvami omogočamo nadzor in upravljanje varnostnih sistemov, ki jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam.

EKIPA NAJBOLJŠIH STROKOVNJAKOV

Naša ekipa najboljših strokovnjakov vas bo podprla v vseh fazah projekta - od načrtovanja in svetovanja do izvedbe in vzdrževanja.

NAJNOVEJŠE TEHNOLOŠKE REŠITVE

Zavedamo se, da sta tehnološki napredek in inovacije ključnega pomena za izpolnjevanje vaših potreb, zato smo vedno korak pred konkurenco in vam ponujamo najnovejše tehnološke rešitve.

NAJBOLJŠA KAKOVOST IN ZANESLJIVOST OPREME NA TRGU

Širok spekter tehnične opreme objektov vključuje sisteme javljanja požara, avtomatskega gašenja, varovanja pred vlomi, video nadzora, inteligentnega sistema upravljanja zgradb in še mnogo več.

VARNI, ENOSTAVNI ZA UPORABO IN VISOKO ZMOGLJIVI IZDELKI

Naša zavezanost kakovosti, inovacijam in odličnosti nas uvršča med vodilna podjetja na področju tehnične opreme objektov v Sloveniji.

TRAJNOSTNI MATERIALI ZA OPTIMALNO DELOVANJE

Naša oprema je narejena iz najboljših materialov, ki so namenjeni trajnosti in optimalnemu delovanju v različnih okoljih.

S strastjo do ustvarjanja najboljših rešitev se zavzemamo za

ZAGOTAVLJANJE VRHUNSKE IZKUŠNJE

in trajnostnih rezultatov.

 

 

Dovolite, da vašim objektom vdihnemo nove dimenzije.

Pošljite povpraševanje