2. ADRIA SECURITY SUMMIT 2023

10. september 2023

 

A koda plus d.o.o. se pripravlja na enega najprestižnejših varnostnih dogodkov v regiji - Adria Security Summit 2023, ki bo potekal 25. in 26. oktobra 2023 v Ljubljani. Dogodek, ki ga gosti skupina Messe Frankfurt, bo ponudil vpogled v najnovejše tehnološke inovacije na področju varnosti.

 

Letošnji sejem bo še posebej izjemen, saj se bo A koda plus na njem predstavila kot ključni razstavljavec v partnerstvu s tremi vodilnimi proizvajalci v panogi varnosti - Siemens, Geutebruck in Axis. Skupaj bomo predstavili vrsto naprednih varnostnih rešitev, ki bodo oblikovale prihodnost varnosti.

 

Adria Security Summit 2023 bo osredotočen na razprave o komercialni varnosti, kibernetski varnosti, internetu stvari in informacijskih tehnologijah. Z združevanjem teh ključnih elementov bodo udeleženci pridobili dragocene vpoglede v nenehno spreminjajoči se svet varnosti.

 

Poleg tega bo sejem ponudil izjemno priložnost za mreženje s strokovnjaki iz industrije in izmenjavo idej ter izkušenj. Naša prisotnost na dogodku pomeni, da boste imeli neposreden dostop do najnovejših rešitev in izdelkov, ki jih ponujamo v partnerstvu s Siemensom, Geutebruckom in Axisom.

 

A koda plus je ponosna na svoje partnerstvo s Siemensom, Geutebruckom in Axisom ter na priložnost, da skupaj prispevamo k varnejšemu jutrišnjemu svetu. Ne zamudite te izjemne priložnosti za povezovanje in spoznavanje najnovejših inovacij v svetu varnosti.

 

Za več informacij o Adria Security Summitu 2023 si poglejte lanskoletni posnetek dogodka https://www.youtube.com/watch?v=1jnq3Upid3M&t=26s

 

Skupaj gradimo varnostno prihodnost!

Pošljite povpraševanje