Preskoči na glavno vsebino
English
Siemens
 

Sistemi

Video nadzor

Poglavitna naloga varnostnih kamer je odvračanje in preprečevanje nevarnosti, v primeru sprožitve alarma preverjanju vzroka na daljavo ter po potrebi pregledu dogajanja na podlagi posnetkov. Zato so video nadzorni sistemi namenjeni ekonomičnemu zagotavljanje varnosti, saj zmanjšujejo potrebo po prisotnosti varnostnega osebja in posredovanja v primeru sprožitve alarma.

  • Srce video nadzornega sistema je uporabniku prijazna programska oprema, ki z digitalno analizo slike omogoča številne inteligentne uporabnosti, snemanje dogajanja in pregledovanje posnetkov.
  • Za varnostne kamere pa uporabljamo IP megapixel ali Full HD tehnologijo, ki z visoko ločljivostjo omogočajo podroben pregled slike do velikih podrobnosti.

Video nadzor

Brošura za sisteme video nadzora

Programska oprema za upravljanje video nadzornih sistemov Mirasys

Mirasys je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev programske opreme odprte platforme za upravljanje video nadzornih sistemov.

Poleg številnih naprednih uporabnosti za avtomatizacijo spremljanja in snemanja dogajanja ter povezljivosti z večino proizvajalcev video nadzorne opreme, ga odlikujejo tudi uporabnikom prijazne programske rešitve.

Brošura Mirasys

Brošura Mirasys NVR Enterprise

Brošura Mirasys NVR Pro

Ste odgovorni za varnost oseb in premoženja?

Zaupajte nam svoje skrbi in pomagali vam jih bomo odpraviti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...