Preskoči na glavno vsebino
English
Siemens
 

Sistemi

Pristopna kontrola oseb in vozil

Za omejitev in nadzor dostopa do lokacij, objektov, prostorov in informacijskih sistemov nudimo široko paleto rešitev, ki lahko vključujejo:

  • dvižne zapornice in drsna vrata,
  • vrtljive in odmične omejilnike prehoda,
  • elektronsko zaklepanje in odpiranje vseh vrst vrat z različnimi identifikacijskimi mediji, kot so kartice, obeski, daljinski upravljalniki, biometrične metode in osebne kode,
  • PKI tehnologijo za dostop do informacijskih sistemov z uporabo identifikacijskega medija.

Za pristopno kontrolo vgrajujemo sistem SIPASS proizvajalca Siemens, ki nudi široko paleto prilagodljivih, razširljivih in uporabniku prijaznih rešitev, namenjenih posameznim vratom, ali sistemom s stotinami vrat in tisoči uporabniki identifikacijskih kartic na različnih lokacijah.

Pristopna kontrola

Brošura za sisteme pristopne kontrole


Sistemi pristopne kontrole Siemens Aliro

Aliro je nova generacija sistemov pristopne kontrole, ki sledi zahtevam po IP tehnologiji strojne opreme, čeprav omogoča tudi izvedbo s klasičnimi instalacijami. Prav tako je prenovljena programska oprema z uporabnikom prijaznim spletnim vmesnikom in možnostjo uporabe preko prenosnih telefonov.

Osnovna različica sistema podpira 512 vrat in 100.000 identifikacijskih kartic, vendar jo pri večjih potrebah lahko enostavno razširimo. Intuitivno oblikovani čitalniki Aliro z LED osvetlitvijo pa so zasnovani za visoko stopnjo varnosti , zato podpirajo Mifare DESFire EV1 kartično tehnologijo in imajo lasten spomin za shranjevanje do 80.000 dogodkov.

Brošura Siemens Aliro


Pristopna kontrola z vozili brez ustavljanja

Poseben izziv predstavlja tudi pristopna kontrola z vozili. Pri omejenem dostopu se običajno ustavljamo in uporabljamo identifikacijske kartice ali daljinske upravljalnike, pri katerih je roka vedno prekratka, v dežju tudi mokra, ali pa jih iščemo po vozilu.

Udobno, zanesljivo in vozniku prijazno rešitev omogoča sistem TranSpeed. Ker omogoča identifikacijo vozila in/ali voznika v prostem toku, torej brez ustavljanja, povečuje pretočnost vozil ter zmanjšuje zastoje in oviru na cestiščih.

Uporabljamo ga lahko za vozila zaposlenih, službena vozila, dobavitelje in druge obiskovalce, katerim želimo omogočite udoben, a vseeno nadzorovan dostop z vozili.

Pristopna kontrola z vozili brez ustavljanja

Brošura za pristopno kontrolo z vozili brez ustavljanja

Ste odgovorni za varnost oseb in premoženja?

Zaupajte nam svoje skrbi in pomagali vam jih bomo odpraviti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...