Preskoči na glavno vsebino
English
Siemens
 

Rešitve

Prednosti naših rešitev

Vsak poslovni objekt mora lastnikom, odgovornim osebam, zaposlenim in obiskovalcem zagotavljati osebno varnost ter varnost premoženja, podatkov in delovnih procesov pred nesrečami, požarom, tatvinami, vlomi in drugimi nevarnostmi.

Zaradi široke palete ogroženosti sta odziv in ukrepanje na nevarnost najbolj hitra in učinkovita, kadar obstaja stalna izmenjava podatkov med posameznimi varnostnimi sistemi in so vse informacije ves čas zbrane na enem mestu.

Zato se vse več lastnikov in upravljavcev objektov odloča za inteligentne in povsem integrirane rešitve s centralnim nadzornim sistemom ter možnost nadzora varnosti na daljavo.

Povezanost

Učinkovitost tehnične opreme objektov narašča sorazmerno s stopnjo njihove medsebojne povezanosti. Odločilnega pomena za pravočasno in pravilno ravnanje v primeru nenadnih dogodkov je namreč hitra in jasna informacija o nevarnosti ter potrebnih ukrepih.

Avtomatizacija

Različna tipala pri avtomatizaciji objektov in procesov, javljalniki gibanja, požarni in plinski javljalniki, kamere in alarmni sistemi vsak trenutek oddajajo tisoče podatkov in jih posredujejo centru za zbiranje informacij, ki jih samodejno obdeluje in ustrezne službe obvešča v primeru nevarnosti. Takšna rešitev skrajša odzivne časa in zagotavlja, da bodo vedno ukrepali pravi ljudje na pravilen način.

Energetska učinkovitost

Ali ste vedeli, da lahko povezava med regulacijami, kontrolo pristopa in javljalniki gibanja zmanjša porabo električne energije za razsvetljavo tudi do 45% in stroške hlajenja prostorov preko 15%? Takšni prihranki vam prinašajo dvojno korist. Znižanje stroškov pri porabi energije vam zagotavlja denar za vzdrževanje in posodabljanje tehnične opreme.

Nadpovprečna življenjska doba

Se tudi sami jezite, kadar se vam različne naprave kvarijo že po treh do petih letih? Pri nas se vam to ne more zgoditi, saj načrtujemo in vgrajujemo tehnično opremo vodilnih svetovnih proizvajalcev, ki jo tudi redno vzdržujemo.

Tehnološka skladnost

Dolgo življenjsko dobo tehnične opreme zagotavljajo tudi tehnološka skladnost (kompatibilnost) pri prehodu na novejše generacije, možnost povezave s širšim informacijskim okoljem ter prilagoditev potrebam posameznega okolja in uporabnika.

Merljivi prihranki

Celovite in inteligentne rešitve tehnične opreme objektov vam omogočajo merljive prihranke. Manj zaposlenih za operativne naloge, manj servisiranja in vzdrževanja, manj izpadov delovnih procesov in manjšo poraba energije.

Udobje

Samodejno odpiranje dvižne zapornice brez ustavljanja vozila, upravljanje alarmnega sistema z identifikacijsko kartico, nadzor in upravljanje sistema varovanja preko pametnega telefona in tablice so le nekatere rešitve, ki vam nudijo udobje pri zagotavljanju varnosti vašega premoženja.

Nadzor na daljavo

Daleč od oči, daleč od srca, velja tudi za varnost vašega premoženja. Zato vam sodobna tehnologija omogoča, da si lahko vse najpomembnejše podatke posameznih varnostnih sistemov, vključno z varnostnimi kamerami, pregledujete na svojem prenosnem računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Vedno in povsod.

Ste odgovorni za varnost oseb in premoženja?

Zaupajte nam svoje skrbi in pomagali vam jih bomo odpraviti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...