Preskoči na glavno vsebino
English
Siemens
 

Rešitve

Kako vam lahko pomagamo?

Svetujemo

Za zanesljivo varnost samo tehnična oprema ni dovolj. Zato vam na podlagi več kot dvajset letnih izkušenj pri tehnični opremi objektov svetujemo najboljše možne organizacijske in tehnične rešitve glede na vaše potrebe in razpoložljiva sredstva.

Načrtujemo

Časi improvizacije in glavobola zaradi nepredvidenih stroškov so lahko preteklost. Načrtovanje vam skrajša čas planiranja in izvedbe ter odpravi tveganja glede časovnih rokov in razpoložljivih sredstev projekta. Zato za tehnično opremo objektov izdelamo vso potrebno dokumentacijo, od idejne zasnove in izvedbenih projektnih popisov (PZI), do projektov izvedenih del (PID).

Izvajamo

Tehnično opremo objektov izvajamo z lastnimi redno zaposlenimi strokovnjaki, ki imajo predpisane zakonske licence, strokovne certifikate ter ustrezno znanje in izkušnje.

Usposabljamo

Za učinkovito izkoriščenost tehnične opreme je pomembna tudi pravilno uporaba. Za upravljanje usposobimo vaše zaposlene ali zunanje partnerje kot so npr. varnostne ali gasilske službe, v primeru vprašanj ali težav pa vam je vedno na voljo tudi naša servisna služba.

Servisiramo

Stalna servisna služba vam zagotavlja odziv in odpravo napak pri delovanju tehnične opreme objektov v najkrajšem možnem času.

Vzdržujemo

Prav nič vam ne pomagata še tako domišljena rešitev in kakovostna oprema, če v ključnem trenutku zataji. Brezhibno delovanje tehnične opreme objektov zagotavljamo s servisnim vzdrževanjem po vaši meri.

In po potrebi ...

... poskrbimo tudi za financiranje ali možnost najema tehnične opreme objektov pod sprejemljivimi pogoji.

Ste odgovorni za varnost oseb in premoženja?

Zaupajte nam svoje skrbi in pomagali vam jih bomo odpraviti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...